57663301 Ømarksvej 66,Vetterslev, 4100 RingstedOMSORG -NÆRVÆR-EKSPERTISE

Vetterslev-Høm Dyreklinik, syd for Ringsted

Profil

klinik.ude21.jpg

Dyreklinikken er placeret dejligt på en gård landet mellem Ringsted og Glumsø.

Vi ønsker at både du og dit kæledyr skal føle sig velkommen i klinikken og skal være trygge og glade ved at komme, og den personlige betjening er yderst vigtig for os. Vi følger dit kæledyr hele livet og giver dig råd og vejledning til optimal pasning af dit kæledyr.For os er det vigtigere at forebygge sygdom end at behandle.

Vetterslev - Høm Dyreklinik er en stressfri og en smertefri dyreklinik. Det betyder at vi gør hvad vi kan for at berolige nervøse dyr og for at dyrene ikke skal have smerte under deres sygdom. Vi bruger derfor bl.a. blomsterdråber og adaptil/feliway  i klinikken, det virker beroligende. Vi bestræber os på at være kattevenlig dyreklinik, og som en del af dette har vi særskilt katteparkeringsplads til din kat, i venteværelset.

I klinikken møder du altid den samme dyrlæge, som vil være lydhøre overfor dine behov og ønsker samt up to date med dit kæledyrs behov og behandlinger. 

Der er parkering lige udenfor døren af klinikken, og rigelig mulighed for at lufte hunden i landlige omgivelser før dyrlægebesøget. Har man dyreglade børn med ,kan de ofte komme til at hilse på dyrlægens egne heste, ponyer og geder, som går i folden tæt på klinikken.

Hvis du kunne tænke dig at besøge klinikken er du altid velkommen til at komme forbi til en kop kaffe eller te.

Vi tilstræber Catfriendly adfærd og er igang med godkendelsen

Vi tilstræber stressfri og  Catfriendly adfærd i klinikken 

Vi er medlem af Rabbit Welfare Association and Fund

 
© Vetterslev-Høm dyreklinik - Macrocom