57663301 Ømarksvej 66,Vetterslev, 4100 RingstedOMSORG -NÆRVÆR-EKSPERTISE

Vetterslev-Høm Dyreklinik, syd for Ringsted

Profil

Dyreklinikken er placeret dejligt på en gård landet mellem Ringsted og Glumsø.

Vi ønsker at både patienter og klienter skal føle sig velkommen i klinikken og skal være trygge og glade ved at komme, og den personlige betjening yderst vigtig for os. Vi følger dit kæledyr hele livet og giver dig råd og vejledning til optimal pasning af dit kæledyr.

Vetterslev - Høm Dyreklinik er en angstfri og en smertefri dyreklinik. Det betyder at vi gør hvad vi kan for at berolige nervøse dyr og for at dyrene ikke skal have smerte under deres sygdom. Vi bruger derfor bl.a. blomsterdråber og adaptil i klinikken, det virker beroligende.

Vi opretter journaler på alle patienter store som små i vores computer. Sygdoms og helbredoplysninger samt vægt kan derfor let genfindes fra år til år. Vi noterer også foderkøb ind på dit kæledyrs journal. Vi kan derfor være behjælpelige med det rette foder, hvis du har glemt hvilket foder du plejer at købe.Vi sørger også for at gøre opmærksom på evt. kampagner eller rabatter som kan være til gavn for dig.

I klinikken møder du altid den samme dyrlæge, som vil være up to date med dit kæledyrs behov og behandlinger. Du kan desuden møde vores veterinærsygeplejerske og vore dyrlægestuderende, som er ansat som klinikmedhjælpere. Det er vigtigt for de studerende at de møde mange patienter. De medbringer til gengæld den sidste ny viden og en stor passion for kæledyr og for dyrlægefaget. 

Der er parkering lige udenfor døren af klinikken, og rigelig mulighed for at lufte hunden i landlige omgivelser før dyrlægebesøget. Har man dyreglade børn med ,kan de ofte komme til at hilse på dyrlægens egne heste, ponyer og geder, som går i folden tæt på klinikken.

Hvis du kunne tænke dig at besøge klinikken er du altid velkommen til at komme forbi til en kop kaffe eller te.

© Vetterslev-Høm dyreklinik - Macrocom