57663301 Ømarksvej 66,Vetterslev, 4100 RingstedOMSORG -NÆRVÆR-EKSPERTISE

Ansigter i klinikken

Jeanette Schmidt

Dyrlæge

Jeg blev dyrlæge i 1992 og åbnede dyreklinikken 2001. Jeg bor på gården med min mand og min datter. Vi har både hund, katte, heste, kaniner ,undulat og geder. I min fritid træner jeg akademisk dressur med min unge spanske hoppe Adelina. Min store interesse er at forebygge sygdom. Derfor interesserer bl.a. tandbehandling og alternative behandlingsformer mig højt. Desuden går jeg op i hudsygdomme og kirurgi. Jeg har gennemgået en akupunktur-uddannelse gennem IVAS og har International 3 årige efteruddannelse i tandbehandling.

Ronja Køhler

Aut.Veterinærsygeplejerske

Ronja startede i dyreklinikken som ungarbejder og senere som vet.sygeplejeelev. Hun har været et par år i Højelse dyreklinik i forbindelse med sin uddannelse og vi var heldige at genansætte Ronja som Aut. Vet.sygeplejerske i klinikken April 2021. Ronja er en kompetent rytter, og er desuden vokset op på en gård med alt fra katte og hunde til heste og højlands kvæg. Ronja brænder for at give dit kæledyr den bedste og samtidig mest skånsomme narkose, Det er også hende som passer på dit kæledyr under og efter bedøvelse.

Amanda Mikander

Vet.sygeplejeskeelev

Amanda er startet i klinikken sommeren 2022. Hun bor i Ørslev og har Malou (på billedet)og Louie to søde katte. Hun er glad til for at spille håndbold. Amanda starter som veterinærsygeplejerske-elev november 2022

Ida

Dyrlægestuderende

(billede er på vej) Ida er ansat i Dyreklinikken i april 2022. Hun læser til dyrlæge på 2 år. Ida er opvokset i Fjenneslev og bor nu med sin kæreste i Sigersted.

Michelle Vinther

Klinikmedhjælper

Michelle er uddannet dyreassistent, hun hjælper os i klinikken når vi har travlt. I møder hende ved skranken og i telefonen. Michelle bor i Haslev, hun har selv både hund og kat og heste.

Jan Larsen

Problemknuser

Problemknuser når alt går i sort! Jan er gift med Jeanette og når han ikke er gedeavler, fritidslandmand og computerchef i dyreklinikken arbejder han som skolelærer.

Stina Munkbøl

Regnskab

Stina er den faste støtte på regnskabs-området. Hun løser gotiske knuder når beløb skal findes og flyttes og dokumenteres

© Vetterslev-Høm dyreklinik - Macrocom