57663301 Ømarksvej 66,Vetterslev, 4100 RingstedOMSORG -NÆRVÆR-EKSPERTISE

Ansigter i klinikken

Jeanette Schmidt

Dyrlæge

Jeg blev dyrlæge i 1992 og åbnede dyreklinikken 2001. Jeg arbejdede de første 4 år i England hvor jeg primært tilså heste og mindre husdyr. Jeg var bl.a. ansat i Newmarket ved Hesteafdelingen af Animal Health Trust. En forskningsfond, hvor man bl.a. udviklede vacciner til hest. Jeg bor på gården med min mand og min datter. Vi har både hund, katte, heste, kaniner og geder. Jeg behandler kun kæledyr i dyreklinikken. Dog behandler jeg både heste og kæledyr i akupunkturklinikken. Min store interesse er at forebygge sygdom. Derfor interesserer bl.a. tandbehandling og alternative behandlingsformer mig højt. Desuden går jeg op i hudsygdomme og kirurgi. Jeg har gennemgået en akupunkturuddannelse gennem IVAS og har International 3 årige efteruddannelse i tandbehandling. I min fritid træner jeg akademisk dressur med min unge spanske hoppe Adelina.

Ronja Køhler

Aut.Veterinærsygeplejerske

Ronja startede i dyreklinikken som ungarbejder og senere som vet.sygeplejeelev. Hun har været et par år i Højelse dyreklinik i forbindelse med sin uddannelse og blev genansat som vet.sygeplejerske i klinikken April 2021. Ronja er en kompetent rytter, hun bor på en gård med alt fra katte og hunde til heste og højlands kvæg.

Michelle Vinther

Klinikassistent

Michelle er uddannet dyreassistent og har arbejdet indenfor forskning inden hun valgte at følge sin drøm om at arbejde i en dyreklinik. Hun bor på en gård udenfor Haslev, hvor hun har heste, hunde og meget snart kaniner og marsvin som hun elsker. Michelle blev ansat i December 2020.

Pernille Christensen

Klinikmedhjælper

Billede er på vej Pernille er uddannet dyrepasser og brænder for at passe på kæledyr. Hun har sin egen virksomhed hvor hun passer kæledyr i eget hjem og hun hjælper i klinikken med mange ting bl.a.at passe på kæledyrene når de er indlagt.

Victor

Dyrlægestuderende

Victor startede som studentermedhjælper i sommeren 2020. Han blev optaget på dyrlægestudiet i september 2020. Victor er fra Haslev og udover sine studier bruger han sin fritid på blandt andet at ride på Jyske heste.

Jan Larsen

Problemknuser

Problemknuser når alt går i sort! Jan er gift med Jeanette og når han ikke er gedeavler, fritidslandmand og computerchef i dyreklinikken arbejder han som skolelærer.

Stina Munkbøl

Regnskab

Stina er den faste støtte på regnskabs-området. Hun løser gotiske knuder når beløb skal findes og flyttes og dokumenteres

© Vetterslev-Høm dyreklinik - Macrocom