57663301 Ømarksvej 66,Vetterslev, 4100 RingstedOMSORG -NÆRVÆR-EKSPERTISE

Ansigter i klinikken

Jeanette Schmidt

Dyrlæge

Jeg blev dyrlæge i 1992 og åbnede dyreklinikken 2001. Jeg bor på gården med min mand og min datter. Vi har både hund, katte, heste, kaniner ,undulat og geder. I min fritid træner jeg akademisk dressur med min unge spanske hoppe Adelina. Min store interesse er at forebygge sygdom. Derfor interesserer bl.a. tandbehandling og alternative behandlingsformer mig højt. Desuden går jeg op i hudsygdomme og kirurgi. Jeg har gennemgået en akupunktur-uddannelse gennem IVAS og har International 3 årige efteruddannelse i tandbehandling.

Amanda Mikander

Vet.sygeplejeskeelev

Amanda er startet i klinikken sommeren 2022. Hun bor i Ørslev og har Malou (på billedet)og Louie to søde katte. Amanda startede som veterinærsygeplejerske-elev november 2022

Michelle Manniche

Veterinær Narkosesygeplejerske

Michelle er Aut.Vet,sygeplejerske med mange års erfaring. Desuden har hun en efteruddannelse indenfor narkose af vore kæledyr. Hun sørger for at selv de skrøbeligste dyr, får en nænsom bedøvelse, og passer godt på dem hele vejen . Hun ved også at holde-pote-tid er vigtigt.

Ida

Dyrlægestuderende

(billede er på vej) Ida er ansat i Dyreklinikken i april 2022. Hun læser til dyrlæge på 2 år. Ida er opvokset i Fjenneslev og bor nu med sin kæreste i Sigersted.

Jan Larsen

Problemknuser

Problemknuser når alt går i sort! Jan er gift med Jeanette og når han ikke er gedeavler, fritidslandmand og computerchef i dyreklinikken arbejder han som skolelærer.

Stina Munkbøl

Regnskab

Stina er den faste støtte på regnskabs-området. Hun løser gotiske knuder når beløb skal findes og flyttes og dokumenteres

© Vetterslev-Høm dyreklinik - Macrocom