57663301 Ømarksvej 66,Vetterslev, 4100 RingstedOMSORG -NÆRVÆR-EKSPERTISE

Ansigter i klinikken

Jeanette Schmidt

Dyrlæge

Jeg blev dyrlæge i 1992 og åbnede dyreklinikken 2001 efter at have været i praksis i England og Nordsjælland. Jeg bor på gården med min mand og min datter Nikoline og vi har både hund, kat og heste og geder. Jeg behandler kun kæledyr. Mine interesser er tandbehandling og alternative behandlingsformer. Desuden går jeg op i hudsygdomme og kirurgi. Jeg har akupunkturuddannelse gennem IVAS og International 3 årige efteruddannelse i tandbehandling.

Ronja Køhler

Veterinærsygepleje elev

Ronja, startede Oktober 2016 som ungarbejder i Klinikken. Hun valgte at starte som veterinærsygepleje elev i December 2017. Ronja bor på en gård og hun er vant til at passe på mange slags dyr hjemmefra. I sin fritid rider Ronja Military.

Cæcilie Oxholm-Priem

Dyrlægestuderende

Cæcilie er dyrlægestuderende og kommer fra Ørslev-under-skoven.Hun startede i klinikken i efteråret 2015, hvor hun også startede studiet. Cæcilie har en sød lille mops og er generelt glad for dyr.I sin fritid er Cæcilie aktiv indenfor akademisk ridekunst.

Cecilie Vraa

Dyrlægestuderende

Cecilie er Bachelor i Veterinærvidenskab og startede i klinikken i efteråret 2015. Cecilie bor på Fyn, med sin kæreste og sine 2 katte Simba og Kovo. Hun har også en passion for islandske heste.

Frederik Wøldike

Dyrlægestuderende

Frederik startede i November 2018. Han er på andet år i studiet og er meget interesseret i krybdyr. Foruden krybdyr har han også en hund.

Jan Larsen

Problemknuser

Problemknuser når alt går i sort! Jan er gift med Jeanette og når han ikke er gedeavler, fritidslandmand og computerchef i dyreklinikken underviser han som skolelærer på Susaalandets Skole.

Stina Munkbøl

Regnskab

Stina er den faste støtte på regnskabs-området. Hun løser gotiske knuder når beløb skal findes og flyttes og dokumenteres

Anne Katrine Klindt Christiansen

Dyrlægestuderende

Anne Katrine er specialestuderende indenfor mindre husdyrsygsdomme. Hun har selv hund. Anne Katrine er startet i dyreklinikken i september 2018. Hun vil være færdig som dyrlæge til sommer 2019

Pernille Brandt Rasmussen

Dyrlægestuderende

Pernille er specialestuderende indenfor mindre husdyrsygdomme. Hun startede i klinikken i September 2018. Pernille vil være færdiguddannet til sommer 2019

© Vetterslev-Høm dyreklinik - Macrocom