57663301 Ømarksvej 66,Vetterslev, 4100 RingstedOMSORG -NÆRVÆR-EKSPERTISE

Ansigter i klinikken

Jeanette Schmidt

Dyrlæge

Jeg blev dyrlæge i 1992 og åbnede dyreklinikken 2001 efter at have været i praksis i England og Nordsjælland. Jeg bor på gården med min mand og min datter. Vi har både hund, katte,heste, kaniner og geder. Jeg behandler kun kæledyr. Min store interesse er at forebygge sygdom. Derfor interesserer bl.a. tandbehandling og alternative behandlingsformer mig højt. Desuden går jeg op i hudsygdomme og kirurgi. Jeg har gennemgået en akupunkturuddannelse gennem IVAS og har International 3 årige efteruddannelse i tandbehandling.

Ronja Køhler

Veterinærsygepleje elev

Ronja, startede Oktober 2016 som ungarbejder i Klinikken. Hun valgte at starte som veterinærsygepleje elev i December 2017. Ronja bor på en gård og hun er vant til at passe på mange slags dyr hjemmefra. I sin fritid rider Ronja Military.

Cæcilie Oxholm-Priem

Dyrlægestuderende

Cæcilie er dyrlægestuderende og kommer fra Ørslev-under-skoven.Hun startede i klinikken i efteråret 2015, hvor hun også startede studiet. Cæcilie har en sød lille mops og er generelt glad for dyr.I sin fritid er Cæcilie aktiv indenfor akademisk ridekunst.

Cecilie Vraa

Dyrlægestuderende

Cecilie er Bachelor i Veterinærvidenskab og startede i klinikken i efteråret 2015. Cecilie bor på Fyn, med sin kæreste og sine 2 katte Simba og Kovo. Hun har også en passion for islandske heste.

Frederik Wøldike

Dyrlægestuderende

Frederik startede i November 2018. Han er på andet år i studiet og er meget interesseret i krybdyr. Foruden krybdyr har han også en hund.

Jan Larsen

Problemknuser

Problemknuser når alt går i sort! Jan er gift med Jeanette og når han ikke er gedeavler, fritidslandmand og computerchef i dyreklinikken underviser han som skolelærer på Susaalandets Skole.

Stina Munkbøl

Regnskab

Stina er den faste støtte på regnskabs-området. Hun løser gotiske knuder når beløb skal findes og flyttes og dokumenteres

Pernille Brandt Rasmussen

Dyrlæge

Pernille blev færdiguddannet marts 2019 og vil arbejde som dyrlægepraktikant i foråret 2019.

© Vetterslev-Høm dyreklinik - Macrocom