57663301 Ømarksvej 66,Vetterslev, 4100 RingstedOMSORG -NÆRVÆR-EKSPERTISE

Ansigter i klinikken

Jeanette Schmidt

Dyrlæge

Jeg blev dyrlæge i 1992 og åbnede dyreklinikken 2001 efter at have været i praksis i England og Nordsjælland. Jeg bor på gården med min mand og min datter. Vi har både hund, katte,heste, kaniner og geder. Jeg behandler kun kæledyr. Min store interesse er at forebygge sygdom. Derfor interesserer bl.a. tandbehandling og alternative behandlingsformer mig højt. Desuden går jeg op i hudsygdomme og kirurgi. Jeg har gennemgået en akupunkturuddannelse gennem IVAS og har International 3 årige efteruddannelse i tandbehandling. I min fritid træner jeg akademisk dressur med min unge spanske hoppe Adelina.

Cæcilie Oxholm-Priem

Dyrlægestuderende

Cæcilie er dyrlægestuderende og kommer fra Ørslev-under-skoven.Hun startede i klinikken i efteråret 2015, hvor hun også startede studiet. Cæcilie holder meget af sin frikanin og er generelt glad for dyr.I sin fritid er Cæcilie aktiv indenfor akademisk ridekunst.

Camilla Amstrup

Dyrlægestuderende

Camilla bor i Fjenneslev og kom til os som praktikant i forbindelse med dyrlægestudiet sommeren 2019. Vi blev så glade for hende at hun nu er ansat som studentermedhjælper. Camilla er desuden en aktiv rytter. billede kommer

Jan Larsen

Problemknuser

Problemknuser når alt går i sort! Jan er gift med Jeanette og når han ikke er gedeavler, fritidslandmand og computerchef i dyreklinikken underviser han som skolelærer på Susaalandets Skole.

Stina Munkbøl

Regnskab

Stina er den faste støtte på regnskabs-området. Hun løser gotiske knuder når beløb skal findes og flyttes og dokumenteres

© Vetterslev-Høm dyreklinik - Macrocom