57663301 Ømarksvej 66,Vetterslev, 4100 RingstedOMSORG -NÆRVÆR-EKSPERTISE

Akupunktur

Veterinær akupunktur: Fordelen ved akupunktur til dyr

Akupunktur er behandling af sygdomme ved at sætte nåle i bestemte punkter på kroppen. Teknikken har været anvendt i Kina i over 3000 år. Fordelene ved akupunktur er for det første at der ikke er nogen bivirkninger, for det andet at man kan behandle forebyggende.

Akupunktur kan anvendes som smertelindring, men også som helbredsbevarende, og for at undgå at visse sygdomme kommer igen. Vi anvender akupunktur i forbindelse med genoptræning og som supplement til kiropraktik. Mange kiropraktorer oplever at musklerne er lettere at manipulere efter akupunktur.

Ældre dyr vil få en forbedret livskvalitet ved jævnlig akupunkturbehandling.

Jeg har gennemført det store internationale IVAS-kursus i akupunktur på dyr. Siden da har jeg anvendt teknikken ved mange både muskel- og ledproblemer fx diskusprolaps og water-tail. Jeg behandler allergier, hudproblemer og dyr med ukendte lidelser, som er opgivet af konventionelle dyrlæger. Alle dyr har gavn af akupunktur. 

Ofte anvender jeg akupunktur under opvågning på hunde som er blevet røntgenfotograferet for haltheder. Jeg anbefaler også akupunktur efter operationer især på knogler og led, for at få en hurtigere heling og mindre gener. Visse adfærdsproblemer kan også blive bedre efter akupunktur.

Dyr som er under et stort fysisk pres f.eks. sports-præstationer (agility,politihunde,jagthunde etc.) kan have stor gavn af akupunktur, for at holde kroppen på toppen.

Dyrene skal ikke bedøves for at få akupunktur, når de har prøvet det en enkelt gang,nyder de fleste dyr behandlingen. 

Jeg udfører desuden guldakupunktur, dette udføres som oftest i forbindelse med ledsmerter. Dette kræver dog bedøvelse og der tages røntgenbilleder i forbindelse med guldstykkerne skal placeres.

Akupunktur er ikke løsningen på alle lidelser i verden, men akupunktur virker godt på mange lidelser.

Har du spørgsmål til akupunktur, så ring til mig, Dyrlæge Jeanette Schmidt på 57663301.

akuhest.jpg

© Vetterslev-Høm dyreklinik - Macrocom